Tikrulin pomppuilut Ei EU:lle, Ei NATOlle, Ei eurolle eikä varsinkaan GMOlle

kaikkea vain kaksi (ko)????

Olen nyt seuraillut vähintään vuoden ajan Vantaan talouden säästökuuria, eikä loppua näytä todellakaan tulevan. Pikemminkin pahenee mitä enemmän luen.

Tuomelan ja hevoshaan koulujen sulkeminen naurettavin perustein taitaa olla vasta tulevaisuuden alkusoittoa. Jos ne saadaan suljettua, niin jatkossa onkin helpompaa sulkea lisää kouluja. Mitä panostusta tämä on lapsiin??

Järkeeni ei sitten mitenkään mahdu että miksi suljetaan terveitä, hyvinrakennettuja kouluja eikä esimerkiksi todella pahoja homekouluja, joiden korjaaminen vasta kallista onkin!!

Eikä sekään mene jakeluun, että nuo kaksi koulua sijaitsevat  alueilla jonne kaavaillaan todella paljon lisää asuntoja ja nimenomaan kerrostaloja. Lapsimäärä on siis vähintään tuplaantumassa nykyisestä ja tälläkin hetkellä päiväkodit tarjoilee vastauksina hakemuksiin, että EI OO paikkoja, voisitteko vielä pitää lapsenne kotona???

Kieliryhmätkin aiotaan lopettaa ja siirtää etäopetuksen piiriin. Tässäkään ei ole mitään järkeä. Eristetään vaan kaikki lapset opettelemaan kotiin nenä kiinni tietokoneessa, kun ulkoilu ja käsin kirjoittaminen olisivat paljon parempaa tekemistä aktiivisille lapsille

Emmehän me lapsista säästä, vaan seinistä... runsaan 20 € säästön takiako???

Eikä se tähän jää: Vantaan ideologia tosiaan tuntuu olevan kaksin on aina kauniimpaa, Tikkurila ja Myyrmäki.

Jonne keskittyvät siis kaksi isoa neuvolaa, kaksi perheneuvolaa, kaksi hammashoitolayksikkiöä ja tulevaisuudessa myös kaksi koulua näemmä myös on tulossa kahdet kirjastotkin. Ei enempää, ei vähempää, vain kaikkea kaksi. Onko järkee??

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

Toimituksen poiminnat